ROADTRIP

Imorgon bär det av till svea rike och vi lämnar schweiz klockan 14.00 imorgon..
Det är med gamla bettan vi ska bila till sverige med.. HOPPAS ATT HON HALLER BARA!! :)
FIck ju punktering igar och fick köpa ett nytt hjul till henne, nappe ska saklart med och hälsa pa sin famalia en suecia.
 
Jag ska hem o ge min syster en puss pa magen och hälsa pa mina älskade vänner där hemma! :D
Träffade en svenska här och vi kanske ska byta lägenhet till seefeldstrasse där man har utsikt över sjön, hon vill ha störra lägenher och vi vill ha mindre?? Kan det bli bättre? Hoppas de funkar bara.

" Den 21 ariga Andres kommer överraska alla där hemma med arets finne pa näsan 2009, han ställde upp i den tävling och kammade hem priset., hans kommentar efter matchen:
-För mej handlar det alltid om prestera och jag känner att jag kan göra bättre, ni kommer att se mer av mej i framtiden.
Skulle ocksa vilja tillägga att tacka min familj och supportrar för allt stöd, nästa gang sa kommer den va gulare och saftigare. Imorgon blir det till att spräcka den, det har jag längtat efter.""

IMORGON SVERIGE KOMMER VIII!!!


Just det en sak till Kanyes nya video paranoid med rihanna som huvudperson i videon har kommit ut, alla sa att det skulle vara hans nya flickvän skulle vara med men tydligen inte :)


RIK-FATTIG-TILLSAMMANS-ENSAM

Idag var min första dag pa jobbet och det var underbart att komma bort fran lägenheten och laget makal. :D
Städade en skiiiitstor villa idag. har ialdrig i hela mitt liv varit ens inne i en san biffiig villa i hela mitt liv innan, den hade 4 vaningar, hiss, kassaskap, 2 st vinkällare, över 25 rum det huset kostade 8 miljoner frank, alltsa gangra de med 7.

En sa stor villa för en famij pa sex  personer? Lite ensamt. fast saa rika och bortskämda..
världen är uppdelad sa konstigt ibland, varför kan inte ett gatubarn i brasilien fa bara en del av deras kaka? Masta de va sanna enormt stora skillnander i världen? Iaf sen när jag kom hem fran jobbet sa ville man bara spy för jag var tvungen att göra äckliga musslor o fisk o skit till mat..

Det har varit en trubulens bland askväder och skit här med..
ibland finns de patetiska saker i ens omgivning närmare än vad man tror, men var er själva och lat ingen ge er skit, YOU KNOW EXACTLY WHO YOU ARE!!!!!!!!!!!!!!!! CAN I GET ANYMORE FRESH NOW??? I  THINK I JUST DID


soligt värre

vad gör nappe?


'



Okej, ska tipsa er om ni går in på www.mtv.com och där kan ni gå in på "shows" där dem visar alla program, just nu sitter jag och följer the hills, dem har alla säsongerna och dem senaste avsnitten där :) Är redan på säsong 4. Sjukt, för Ugly Betty går så sällan så jag måste ha en serie till att underhålla mej med.. Serier är något som jag älskar ända sen barnsben, "sex and the beach", "vita lögner", Big brother varför dog alla serier ut? Nu är det bara sånna bajsprogram som försöker vara roliga. En liten satsning på dokusåpor igen? ROBINSSON har ju kommit tillbaka och detta året har de varit riktigt roligt, samma som ensam mamma söker va också rätt så kul!

Imorgon är det 7 stycken lägenheter som jag ska åka på visning till, intressant? Nej! Ellenor va kunglig i det senaste robinsson avsnittet haha, ja svär hon har dolda talanger.. Jag skratta ihjäl mig sen när jag såg hur bra hon mådde, haha.
JARMO TUNG E DU!


i said bang bang.

Det är inte lätt att hitta lägenhet här i Zurich, fyfan jag är så trött på det..
Varje gång man ringer så e den antingen upptagen eller så har dem tillräckligt med folk på visningarna..

Skitfint väder här i Schweiz, blir nog ingen Sverige för min del, Andres ska dra dit själv och jag ska försöka hitta en lägenhet och hitta mej ett arbete, hade ju intervju med ett arbete så förhoppningsvis har jag kvar min chans där? Nappe ska snart till vetrinären med.. Jag känner att jag måste fixa saker här som är viktiga just nu sen när allting i sin ordnig ska jag ta mej en resa till Sverige och hälsa på alla där hemma lite lätt!



3 år och 8 månader.

Jag och Andresito har vart tillsammans 3 år och 8 månader idag.
Det känns så sjukt på något sätt att vi har hållt ihop så länge, vi har nästan växt upp med varandra, eftersom att vi träffades i en slags epok/tid och nu har vi gått över till en annan epok känns de som.. Förstår ni hur jag menar? Asså från att vara mer ungdom-barn till mer vuxen. Okej vi har haft riktigt tuffa perioder ibland, ibland har de varit riktigt kämpigt och ibland så ville man bara skita i allt och gå vidare men sen ger man de där sista "kålet", då ser man helt plötsligt att allting är värt de och så mycket mer.. Jag läste precis en artikel på aftonbladet om "robinsson erik" och han sa det är sjukt hur mycket människokroppen och hjärnan klarar, för när man precis tror att man inte klarar mer och vill ge upp allt, så klarar man alltid lite till.. Det är fantastiskt när man går över sina egna begränsinngar. I alla förhållanden får man offra sig åt ena eller andra hållet och man kommer få göra val och beslut som man helst vill undvika och slippa eller tvärtom, men det är ju en del av hela grejen på ett sätt. Men kärleken är underbar gott folk det är skitviktigt att ta hand om den. 



Vi människor är inte oskyldiga, vi människor är alltid skyldiga!!

det var en gång..

en mus som sprang på en strand.. När han plötsligt fick syn på en stooort monster som hade sin ena blygläpp över högra axeln, då blev musen jätterädd och började springa o springa... Haha, resten får ni inte veta men det var min historia igår när Andres hade som ondast då han tatuerade sig. Hans tatuering är ännu inte färdig så ni får inte någon bild av mej än..

Idag till min förvåning är det lördag vilket betyder att jag ska åka och kolla på 2 stycken lägenheter och Andres ska fortsätta med sin tattoo och ska strax iväg och träna, idag peruansk mat, va gott..


här gjorde jag arroz chaufa con mariscos.. en utav tjockisens favorit rätter :)




gömställe,sovställe,sladdställe, nappställe..



nappe har sitt lilla favis ställe under varat bord vid sängen. där han bland annat  alltid smyg tuggar pa andres wiisladd (den graa till höger) . Har oxa märkt att när man säger till honom sa springer han snabbt till sitt lilla gömställe..
Jag har ocksa hittat en ny hobby!!! Efttersom att jag far sta ut med Andres plagor (FISAR, KRAKPETNING ECT ECT)  sa har vi en väldigt gasig vovve som fisar sa fort han somnar och da gör jag som sa att ja viderbefodrar dessa fisar, hur da? Jo det är väldigt simpelt och enkelt jag bara viftar med handen och överföser gasdoften till Andres näsa.

Detta är ett väldigt enkelt och bra tips eftersom jag själv inte fisar, iaf inte framför folk... Det ända ni behöver göra är att köpa en shar pei hund och skaffa en pojkvän :)

Ciao la fea mas bellllllllla

fitness in my ass

Nej, det blev ingen träning idag istället ska jag göra de mest absoluta brottet då istället gå ut o dricka, haha.. Fyfan vad den meningen lät fortis aktig ut... Ne men nu ligger jag i sängen och väntar på min tjockis ska komma hem för att vi ska starta förfesta, jag är redan i ordning gjord och fixat mitt hår, fan jag hatar o vänta.. 

För övrigt har jag åkt runt som en galning kring hela Zürich och letat parkering för vi skulle kolla på fifa youth cup idag igen och jag blev jävligt sur och hade jävligt mycket ryggsvett och rövsvett.. JA vi har skinnsäten och här är det 30 grader men minst 40 grader varmt i bilen plus en del rattrörelser som inte var att leka med.. Men humöret vände sedan om igen då jag blev bjuden på hamburgare och pommes frites av min darling.


Nappes kissepaus

sommar fit?

Just det jag kom pa att jag är en äcklig lat och helt otränad gris.
Jag maste verkligen ut o springa o träna inför sommaren som nu redan har börjat :o Fan ocksa, inte detta aret som sa manga andra ar eller aa, dem senaste 2 aren har jag varit helt otränad och jag maste ut o röra pa mej.

Och jag har ju världens bästa och hardaste privat tränare helt gratis med, fyfan men tanken pa att träna med honom gör mej lite skräckslagen för man vet aldrig om han ger igen för at han inte gillade maten som jag serverade idag? :O

Haha nu ut o sola med mej och där med basta.

que bela machina

Så här ser våran Rover ut.. Snygg va? 
Haha för priset skull så är den jävligt bekväm och bra på alla sätt, vi har ju trots allt taklucka så de så..



Jag är den nya jessica simpsons..


karlsson på taket?


nice....

//LA FEA MAS BELLA!

Grill och stek

Yes det är vad vi har gjort idag:)
28 grader varmt där vi har legat o stekt hela dagen, för inte o tala om vårat vattenkrig som utlöstes på en parkering. Det hela började med att vi skvätte vatten på Nappe.. Sen så tydligen spårade  det hela ut och jag fick en hel dusch kan man säga..

Även kollat på fifa youth cup som går här i schweiz, man u, real madrid, fc basel, peking fc dock  u-21 lagen, det var nästan så att man fick Gothia känslan över de hela faktiskt.

När vi kom hem senare så grillade vi och nu är det dags för en dokumentär som jag har laddat ner!
Finns det något mer underbarare i livet än min pojkvän och min hund?  TACK GUD för en underbar dag.



Gissa vems nos..?! hmm..

Oki, ciao.
Ville bara säga att jag saknar min familj och mina vänner i Sverige MKT! Ses snart!!



wow

28 grader ska det bli idag.
Just nu ligger jag i sängen med Napoleon, ska städa lite, göra iordning i tvättstugan och sen kommer Andres då ska vi iväg och sooola och softa :)

Just det, är det bara jag eller tycker ni med att vi ser klonade ut på denna bilden?
Många har frågat om vi är syskon men svaret är NEJ, han är min älskare, vän, pojkvän och familj.

ciao


i adore second hand.

Jag älskar second hand/vintage clothes.

Jag och Andres känner oss nu ganska hemmastadda i Zurich och vi har vara favorit butiker, Vi har en helt underbar Second hand butik där dem tar in kläder fran Paris och kläderna där är helt F A N T A S T I S K A!!

Tänk sa fantastiskt allting är i denna världen, sant som ligger pa gamla hyllor hosa andra, i säkerligen i flera ar ibland, kan komma till använding dagligen hos en annan?
Och dessutom är det en san uppfriskande känsla att köpa natt "nytt" fast ända gammalt och man gör oxa nytta för naturen, dessutom sa är matrialet fran varan second hand butik alltid i världsklass vilket gör att man är miljövän.

Tänkte demonstrera lite plagg som jag nyligen har köpt..


3 stycken sköna linnen


ett par vintage shorts fran versace


cool-nenne och retro byxdress summer 2009 + vita chill skor

 

2 solglasögon och andres läsglasögon



Okej jag vet att ni dreglar över min pokväns kropp men det är faktiskt tröjan som är tänkt att visas här först o främst, för tung o helt fantastisk underbar tröja, se detaljerna..


Okej. alltid när jag köper vintage klader sa undrar man hur har den personen som har använt dessa kläderna sett ut innan? Under vilken epok? Vad kombinera dem kläderna med?
Man kan säga att kläderna redan har en personlighet när man väl köper dem det är just de som gör dem sa intressanta pa nagot sätt..

Dessutom har dem en viss doft och viss slitning isom förstärker personligheten..
Redan i Sverige sa brukade jag alltid ga in pa raqtime som ligger vid kungsgatan och  checka vad dem hade fatt in, det som jag har kommit pa nu är att de är inte samma stora utbud av begagnade kläder i Sverige som det är till exempel i Zurich.

Tänk att i den second hand butiken som vi handlar är det näst intill bara franska klädervoch itlainska, som alla vet är huvudpunkterna i modevärlden.
Jag tar efter ett par helt fantastiska stiliga shorts med bra kvalite som kanske en stilig dam har använt innan, som hon en gang har köpt i en av dem mest exklusiva butikerna i Paris.
Det är sa jävla fascinerande att det inte är sant.

Man kan ocksa säga att det är ocksa en slags livsstil med vintage clothes  för jag ser själv pa folket som just köper mycket second hand kläder, dem har en helt fantastisk stil och intressanta  blandingar och kombinationer. Jag skrattar just nu at sa kallade modebloggare som tror att dem har arets modeshow pa sin blogg med uppvisning av h&m och Zara klader och ibland slar dem till hart och köper en diesel tröja eller ett par marc jacobs skor kankse..
En modevetare borde kunna se vintage sma butiker inte dessa stora kormisiella företagen som näst intill alla vet och anvander.

Men det är bara lite tankar...
Oki god natt :)
Ps. Det var sjukt varmt här idag och jag är soooolbränd.. :)


BÄST I TEST

Okej Beyonce var underbar!!!
Fyfan vilken stjärna hon är och hon lever upp till de..
Jag älskar hennes artisteri och hennes show som fan, hon håller världsklass 
och är nog bland dem största kvinnliga artisterna just nu.

För övrigt gick de åt helskotta med resten av kvällen men jag är en surviover and i gonna make it ;)
 Här kommer lite bilder från kvällen..







ciao:)

IDAG ÄR DAGEN DA B KOMMER

B, BEYONCE, SASHA FIERCE, BONNIE ect ect...
Hon kommer idag i vilket fall, Hallenstadion Oerlikon Schweiz :D
Bienvenido, willkommen, welcome Beyonce, du är hjärtligt välkommen!!

Det kommer bli SUPER idag, Andres ska snart iväg och arbeta och jag ska ta bilen och köpa
drînkmatrial för sen börjar festen..
Jag har redan smygkollat lite pa bilder redan fran hennes tour men jag har försökt att inte tjuvkika för mycket.
Hennes scenkläder ska vara helt fantastiska, en kreation fran Theirry Mugler



Ni kommer fa bilder fran beyonce imon :)
CIAO


bowling mästare.


Idag etter jag duschade och städade stack jag och Nappe iväg för och hämta Andres pa sin träning.



Nappe inledde äventyret med lite kiss.


Här kan vi se hur en fuskare ser ut innan tävlingen.
nöjd, glad och misstänksam ;) ( Nappe har ingen aning vad som väntar)


Mästaren själv Jennifer och Napoleon.




Lite drinkar före den stora bowling matchen


Nu börjar vi, jag börjar starkt...


där det första jag gör är att sla en strike saklart.



och lullen tar i sa de spjickej och till slut..


sa lyckas han  fa en liten spärr, da blir han sa glad att han sätter sig pa rumpan


men han ger inte upp min tjockis, de ska han ha cred för..



och nu kommer seger poosen :)


Ciao och god natt..

Dan före dan

Tills Beyonce anländer till Hallenstadion Zurich :)
Fyyfan, jag ska gå på Beyonce imorgon, rykterna säger också att hon ska gå till Saint German sen..
Vi får se i vilket fall kommer de bli en super dag imorgon!!

Just nu har jag städat hela lägenheten och Nappe (Napoleon) ligger o snarkar brevid mig här i sängen..
Ska hoppa in i duschen nu tror jag!!



Kolla så söt min nappe pappe är :D


tappat de

Okej jag vet att jag har varit urursel på att skriva dem senaste månaderna på grund av lathet, stress och ork.
Men nu ska jag börja på allvar igen.
Okej uppdateringar.

1. Jag och Andres gjorde en gemensam tatuering för cirka 1 månad sen.
Symboliserar följande:
Två blommorna symboliserar liv, (jag den ena, andres den andra? ) 
Näsan= ett hjärta upponer- kärlek
Döskallem= vi är alla dödliga och ska påminnas om detta.
Sen är denna tatueringen speciell eftersom att den är gjord av 
våran favorit konstnär Takashi Murakami, min blogg är även
uppkallad efter hans konst, kaikai&kiki.




2 Det har kommit en ny söt liten björn in i vårat liv Napoleon Luis.
Rasen heter Shar pei och kommer ursprungligen från Kina.
För cirka 40 år sedan så var rasen näst intill utrotad fanns endast cirka 15 st kvar i hela världen, se guiness record bok!
En liten söt skrynklig snarkande hund!






Det är väl dem största sakerna sen har vi även skaffat oss en bil..
Haha, den e gammal o skrutig men tung..
Har ingen bild på den ännu men jag ska lägga in någon på den sen.
Sen har jag köpt årets hetaste hatt som jag ska introducera er!!
TUNG ÄR DEN OCH JAG :)

 

Oki, nu ska vi ut och körrrrra biil ciaaaao la fea mas bella 

RSS 2.0